Resultaten voor shell tankpas zakelijk

shell tankpas zakelijk
De ideale tankpas voor als je veel reist naar het buitenland!
Gemakkelijk in gebruik. Een brandstofpas voor heel Europa, gericht op zakelijk gebruik moet eenvoudig zijn. Om af te rekenen moet er een extra magneetstrip aanwezig zijn. Hierdoor kun je ook in het buitenland afrekenen. Wat betreft de pincode werkt ook dit hetzelfde als in Nederland: één gezamenlijke pincode. Ontvang ook al jouw tankbeurten in het buitenland overzichtelijk op één verzamelfactuur. In het online dashboard heb jij te allen tijde inzage in jouw kosten voor het tanken. Wist je dat ook van buitenlandse tankbeurten de BTW simpelweg kan worden teruggevorderd? Wil je weten hoe dat werkt? BTW buitenlandse tankbeurt terugvragen. Alle vrijheid voor jouw onderneming Tanken. Tank bij elk station in Nederland, én bij ruim 50.000 stations in de rest van Europa. Vaste tarieven en altijd groene stroom uit Nederland. Slagboomparkeren met je autopas, en straatparkeren met de parkeerapp. Houd je autos altijd en overal representatief, bij meer dan 1200 aangesloten wasstraten. Vraag direct aan. Waar in Europa kan ik tanken? In één oogopslag zien bij welke tankstations in Europa je allemaal terecht kan met onze tankpas?
Rolande en Shell zoeken de samenwerking op! - Rolande.
Zowel de Shell tankpas als de Rolande tankpas wordt nu geaccepteerd op onze gezamenlijke stations. Wij zijn beiden erg enthousiast met deze geweldige stap voorwaarts. De samenwerking start in Nederland. Als deze succesvol is wordt er actief gekeken naar uitbreiding in andere landen. Lees meer
shell tankpas zakelijk
Beste tankpas 2022 - Top 10 tankpassen vergelijken.
Het is dan dus niet mogelijk om met de tankpas een vrachtwagen bij te tanken. Dit is afhankelijk van de doelgroep waarop de aanbieder zich richt. Bij mkb-aanbieders is de kans dat vrachtwagens geaccepteerd worden een stuk groter dan bij aanbieders die zich vooral op zzpers richten. Met lang niet alle tankpassen is het alleen mogelijk om te tanken. De meeste aanbieders bieden tegenwoordig veel meer diensten aan. Een voorbeeld is MoveMove die de mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld ook de carwash, parkeren en het openbaar vervoer af te rekenen. Inmiddels is dit mogelijk bij de meeste tankpas aanbieders. Dit zijn aanvullende opties die geactiveerd kunnen worden en ze zijn dus niet gratis. Er zijn niet veel aanbieders te vinden die dit doen, maar soms is het mogelijk op basis van gebruik van de tankpas en jaarlijkse winst een borg te vragen van een aanbieder. Deze borg kan dan gebruikt worden als onderpand voor bijvoorbeeld een lening. Andere aanbieders bieden zelf de mogelijkheid om een bestedingslimiet op te nemen.
Tankpas aanvragen - OQ Value B.V. Tankpas aanvragen - OQ Value B.V.
Shell FuelSave diesel 180.91. Shell GTL Fuel 190.83. Shell Euro 180.08. Bijgewerkt op 26-08-2022. Shell Gadus - smeervet. Online Tankpas beheer. Over OQ Value. Home - Tankpas aanvragen. Bent u vaak regionaal onderweg met uw zakelijke personenauto, bestelwagen s of vrachtwagen s? Met de OQ Value tankpas voor zakelijke klanten profiteert u bij onze bemande en onbemande tankstations van aantrekkelijke prijzen. Onze tankstations zijn uitgerust met buitenpalen, zodat u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij u in de buurt kunt tanken. Of uw bedrijf nu 1, 5, 10 of 25 autos heeft, met de zakelijke OQ Value tankpas profiteert u altijd! Lokaal tanken tegen aantrekkelijke prijzen. Geen pas- of administratiekosten. Digitale factuur voor fiscus en aangifte. Geen minimale afname. Zelfgekozen pincodes en slimme veiligheidsfuncties. Productkeuze zelf instellen. Online tankpasbeheer via gebruiksvriendelijke webportal. Heeft uw bedrijf interesse in de OQ Value tankpas? Bekijk dan eerst goed hieronder welke situatie voor u van toepassing is en vraag vervolgens uw OQ Value tankpas aan.
Zakelijke tankpas aanvragen - ABC Olie. ABC Olie. ABC Olie.
Of uw bedrijf nu 1 of 25 autos heeft, met de zakelijke ABC tankpas profiteert u altijd! U tankt tegen een scherpe prijs. U kunt tanken op 6 ABC tankstations in de regio Tilburg. Op de ABC tankstations kunt u 24/7 tanken m.u.v. ABC Udenhout: tot 23.00 uur s avonds. U kunt wassen met de ABC tankpas op locatie Goirkekanaaldijk 28. U ontvangt een duidelijke factuur per e-mail waarop alle tankbeurten zijn gespecificeerd. U logt in op 'Mijn' ABC om uw tankpassen te beheren. Hier kunt u passen aanvragen; blokkeren; restricties aangeven; facturen bekijken; tankbeurten bekijken en nog veel meer. Heeft uw bedrijf interesse in een ABC tankpas? Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Bel 013 - 54 25 200 of gebruik het contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen en voorwaarden. Let op: bent u al klant van ABC tankstations? Log dan in op Mijn ABC op nieuwe passen aan te vragen. Vraag nu uw tankpas aan of log in op Mijn ABC. Shell actuele adviesprijs.
Shell Card Tankpas Aanvragen Shell Nederland.
elektrisch rijden, alternatieve brandstoffen en ons CO 2 -compensatie programma. Ons wagenpark bestaat uit. Gecombineerd wagenpark met minimaal één vrachtwagen. Voor uw type wagenpark adviseren wij de Shell Card. Vul uw gegevens in om de Shell Card aan te vragen en wij nemen zo snel mogeljk contact met u op. Shell Card aanvragen. 1-10 personenautos en/of bestelwagens. Voor uw type wagenpark adviseren wij Shell Fleet App - een tankpas, inclusief handige app voor ZZPers en ondernemers uit het MKB.
Tankstation voor bedrijfswagens in Eindhoven Truckstop 8.
Als je de gangbare brandstoffen tankt bij Truckstop 8, kan je eenvoudig betalen door middel van de zakelijke euro Shell Card die je hier kan aanvragen, Travelcard en Multi Tankkaart. Voor LNG kan je gebruik maken van een Shell card die is vrijgegeven om LNG te tanken. Als je CNG tankt, kan je met de volgende betaalmiddelen bij ons tanken: de tankpas van Fuwell Energy Group B.V. aan te vragen via www.fuwell.nl de Multi Tank Card-pas, Visa, Mastercard, Travelcard, Amex, Q8-Liberty, Uta, Multi Tankkaart, Go-The Easy-Way, Sallland, Nijol, Maestro, V-Pay, D-Truck, GoTheEasyWayFR, GoTheEasyWayNL en Extendas.
De Shell Tankkaart in België en de rest van Europa FLEETCOR.
Door in te loggen op het Self Serve-portaal vindt u alle uitgaven per tankpas in een oogopslag. De administratieve kosten worden beperkt, doordat alle transacties op één factuur staan. Met deze efficiënte aanpak wordt de boekhouding transparant en boekt u een forste tijdswinst. Hoe kan ik een Shell tankkaart aanvragen? U hoeft slechts op Nu" tankkaart aanvragen" te klikken om een tankkaart te bestellen. Wij verwerken uw verzoek razendsnel, zodat u uw kaart al snel in uw bezit heeft. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op onze hotline voor nieuwe klanten - 32 0 2 3648965. Kan ik naast brandstof nog andere zaken kopen met mijn tankkaart? U kunt uw Shell Card niet alleen voor de aankoop van brandstof gebruiken, maar ook voor producten en diensten als autowassen, olie, ruitenwisservloeistof, enz, verkrijgbaar bij Shell en partner-tankstations. U kunt er zelfs de Eurotunnel mee betalen. Welke brandstof kan ik kopen met de Shell tankkaart?
Zó werkt een tankpas De tankpasspecialist. MoveMove. icon-check. icon-warning. icon-faq. icon-twitter. icon-facebook. icon-warning. instagram. alert. play. icon-search. icon-close. icon-close2. icon-whatsapp. icon-linkedin. icon-time. icon-tanken. icon-aa
Wat is een tankpas precies? Een tankpas is een pas waarmee je kunt betalen bij een benzinestation. De tankpas wordt ook wel brandstofpas, tankcard of tankkaart genoemd, en kunnen allemaal hetzelfde: betalen voor je brandstofkosten. Alle tankbeurten betaal je achteraf via één overzichtelijke verzamelfactuur. Kan ik overal tanken met mijn tankpas? Dat verschilt: met sommige tankpassen kun je alleen tanken bij bepaalde merken. Dit worden merkgebonden tankpassen genoemd, zoals van Shell of BP. Hiermee kun je alleen bij Shell- of BP-stations tanken. Een universele tankpas heeft deze beperking niet. Je kunt dan bij ieder tankstation in Nederland tanken. Zo bepaal je zelf waar je tankt: bij het dichtstbijzijnde of bij het goedkoopste pompstation in de buurt. Wel zo gemakkelijk! Én je kunt hierdoor flink besparen op je brandstofkosten. Wie kan een tankpas gebruiken? In de praktijk maken vooral bedrijven en zzpers gebruik van een tankpas. Bij de meeste aanbieders is een KVK-nummer en zakelijk bankrekeningnummer zelfs verplicht, zodat er een check op kredietwaardigheid gedaan kan worden. Als je een particulier bent is het minder interessant, omdat je geen btw terug kunt vragen en het overzicht dus niet per se nodig hebt.
Rijmar tankpas - Rijmar Roermond - Brandstofleverancier Limburg.
Er zijn GEEN vaste kosten per maand en/of administratieve kosten verbonden aan de tankpas. Op welke Rijmar tankstations kunt u de pas gebruiken? Door de website van Rijmar te raadplegen kunt u het dichtstbijzijnde Rijmar tankstation vinden. De Rijmar tankpas is in eerste instantie alleen van toepassing op de Rijmar tankstations. Op termijn zal er een uitbreiding plaatsvinden van het aantal tankstations Esso waar u kunt gaan tanken. U ontvangt hierover t.z.t. De tankpas is niet te gebruiken in het buitenland. Tankstations waar u met de nieuwe Rijmar tankpas terecht kan.: Shell tankstation Kerensheide knooppunt Kerensheide A2 te Elsloo.

Contacteer ons