Resultaten voor shell tankpas kosten

shell tankpas kosten
De ideale tankpas voor als je veel reist naar het buitenland!
Goed om te weten: je kan je tankpas ook gebruiken voor laden, parkeren en de carwash. Europa pas aanvragen. Gemakkelijk in gebruik. Een brandstofpas voor heel Europa, gericht op zakelijk gebruik moet eenvoudig zijn. Om af te rekenen moet er een extra magneetstrip aanwezig zijn. Hierdoor kun je ook in het buitenland afrekenen. Wat betreft de pincode werkt ook dit hetzelfde als in Nederland: één gezamenlijke pincode. Ontvang ook al jouw tankbeurten in het buitenland overzichtelijk op één verzamelfactuur. In het online dashboard heb jij te allen tijde inzage in jouw kosten voor het tanken.
Zakelijke tankpas aanvragen - ABC Olie. ABC Olie. ABC Olie.
Zakelijke tankpas aanvragen. Of uw bedrijf nu 1 of 25 autos heeft, met de zakelijke ABC tankpas profiteert u altijd! U tankt tegen een scherpe prijs. U kunt tanken op 6 ABC tankstations in de regio Tilburg. Op de ABC tankstations kunt u 24/7 tanken m.u.v. ABC Udenhout: tot 23.00 uur s avonds. U kunt wassen met de ABC tankpas op locatie Goirkekanaaldijk 28. U ontvangt een duidelijke factuur per e-mail waarop alle tankbeurten zijn gespecificeerd. U logt in op 'Mijn' ABC om uw tankpassen te beheren. Hier kunt u passen aanvragen; blokkeren; restricties aangeven; facturen bekijken; tankbeurten bekijken en nog veel meer. Heeft uw bedrijf interesse in een ABC tankpas? Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten. Bel 013 - 54 25 200 of gebruik het contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen en voorwaarden. Let op: bent u al klant van ABC tankstations? Lees meer
shell tankpas kosten
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Een merk-tankpas geeft korting op de brandstof en toegang tot lopende acties. Maar let op: de kosten die je maakt voor het omrijden, wegen vaak niet op tegen de mogelijke korting. Het is dus belangrijk om van tevoren te bekijken bij welke tankstations je kunt tanken. Online kun je vrij gemakkelijk het dekkingsgebied zien van de verschillende aanbieders. Kosten van een zakelijke tankpas. Voor het gebruik van een brandstofpas betaal je een bijdrage. De kosten variëren per aanbieder en bedragen vaak enkele euros per maand. Ook betaal je soms een kleine bijdrage voor de pas zelf. Verder wordt er een eenmalige borg gevraagd, die je terugkrijgt zodra je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt. De tankpassen van specifieke merken worden veelal gratis beschikbaar gesteld. Dat je met een zakelijke tankpas korting kunt krijgen, is niet de voornaamste reden dat ondernemers er een aanschaffen.
Rijmar tankpas - Rijmar Roermond - Brandstofleverancier Limburg.
Er zijn GEEN vaste kosten per maand en/of administratieve kosten verbonden aan de tankpas. Op welke Rijmar tankstations kunt u de pas gebruiken? Door de website van Rijmar te raadplegen kunt u het dichtstbijzijnde Rijmar tankstation vinden. De Rijmar tankpas is in eerste instantie alleen van toepassing op de Rijmar tankstations. Op termijn zal er een uitbreiding plaatsvinden van het aantal tankstations Esso waar u kunt gaan tanken. U ontvangt hierover t.z.t. De tankpas is niet te gebruiken in het buitenland. Tankstations waar u met de nieuwe Rijmar tankpas terecht kan.: Shell tankstation Kerensheide knooppunt Kerensheide A2 te Elsloo.
Shell tankpas - Radar - het consumentenprogramma van AVROTROS. embed.
In de communicatie die de overgang begeleidde werd meegedeeld dat er niets zou veranderen voor de gebruikers van de tankpas. In december 2015 heeft FleetCor de algemene voorwaarden gewijzigd en daarin opgenomen dat voortaan een lijstprijs voor de brandstof wordt gehanteerd in plaats van de pompprijs die bij het tankstation vermeld wordt.: FleetCor bepaalt de prijs waaraan de brandstof zal worden verkocht aan individuele klanten ofwel op basis van de winkelprijs ofwel op basis van een prijslijst en bepaalt elke korting of andere voorwaarden die van toepassing zijn op het moment van de levering of een combinatie hiervan. Meer informatie over de toepasselijke prijslijst is beschikbaar op selfserve.fleetcor.nl. Het gebruik van de pas impliceert een uitdrukkelijke aanvaarding van de prijslijst. De kosten voor het gebruik van de pas en elke prijslijst zijn terug te vinden in het tariefoverzicht beschikbaar via de persoonlijke log-in op selfserve.fleetcor.nl, hierop zijn de overeenkomstige belastingtarieven van toepassing. Hoe die lijstprijs bepaald wordt is onduidelijk. Volgens de klantenservice is de lijstprijs een soort gemiddelde van de dagprijs van Shell. Bij de onbemande stations van Shell Express ligt de brandstofprijs ongeveer 13 cent lager dan bij de tankstations langs de snelweg, waar de adviesprijs van Shell geldt.
Shell Card Tankpas Aanvragen Shell Nederland.
Met meer dan 580 Shell stations in Nederland en 8.800 Shell stations in Europa heeft u altijd toegang tot kwaliteitsbrandstoffen, eten, drinken en voorzieningen voor uw chauffeurs. Houd controle over uw brandstofuitgaven door limieten en beperkingen in te stellen per Shell Card om misbruik en te hoge kosten te voorkomen. Gebruiksklare rapportages bieden inzicht in uw verbruik en laten besparingsmogelijkheden zien. START UW AANVRAAG. Vermijd, verminder en compenseer uitstoot van uw wagenpark met de oplossingen van Shell. Bereik uw duurzaamheidsdoelstellingen door anders invulling te geven aan mobiliteit met o.a. elektrisch rijden, alternatieve brandstoffen en ons CO 2 -compensatie programma. Ons wagenpark bestaat uit. Gecombineerd wagenpark met minimaal één vrachtwagen. Voor uw type wagenpark adviseren wij de Shell Card. Vul uw gegevens in om de Shell Card aan te vragen en wij nemen zo snel mogeljk contact met u op. Shell Card aanvragen. 1-10 personenautos en/of bestelwagens. Voor uw type wagenpark adviseren wij Shell Fleet App - een tankpas, inclusief handige app voor ZZPers en ondernemers uit het MKB.
ZZP tankpas van Shell, geschikt voor Nederland of Europa FLEETCOR.
Zo gaat er nooit meer een tankbon verloren en kunt u gegarandeerd de btw terug vorderen. De betaalde belasting over brandstof is al vaak enkele honderden euros per jaar! De tankpas is geschikt voor ZZPers. Veiligheid en controle. Er zijn nog meer voordelen, u kunt zelf kiezen wat de mogelijkheden zijn van uw tankpassen. Bijvoorbeeld of deze alleen in Nederland of ook in Europa gebruikt mogen worden. Ook kunt u aangeven welke producten er afgerekend mogen worden. Zo houdt u de maximale controle, ook wanneer u de pas meegeeft aan uw medewerkers. Bovendien is elke pas beveiligd met een pincode. Besparen op brandstofkosten. Wat is uw favoriete Shell tankstation? U heeft namelijk recht op een vaste korting per liter bij uw favoriete Shell tankstation. En met meer dan 1000 Shell tankstations in Nederland en meer dan 25.000 tankstations in Europa is er altijd een tankstation in de buurt. U hoeft dus nooit om te rijden om te tanken. Shell tankpas aanvragen. Het aanvragen van onze Shell tankpas voor is erg gemakkelijk. Vul ons aanvraagformulier in om direct een zakelijke tankpas aan te vragen. De Shell tankpas is geschikt voor zowel het MKB als ZZPers.
Brandstof, passen, verzekering en declaraties Leasemaatschappij Arval.
De levertijd verschilt per pas.: MTC Shell pas. New Motion en EV-Box Laadpas. Ik ben mijn pincode vergeten. Wie kan mij helpen? Neem contact op met het driverteam. Zij kunnen de pincode opnieuw versturen. Kan ik mijn pincode wijzigen? Nee, dit kan helaas niet. Mijn pas doet het niet meer? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Neem contact op met het driverteam voor advies. Kan ik in het buitenland tanken? Dat is afhankelijk van de afspraken die wij met jouw werkgever hebben gemaakt. Neem contact op met het driverteam voor meer informatie. Ik ben mijn kentekencard kwijt, wat nu? Ben je je kentekencard verloren of is deze gestolen, dan kun je hier een nieuwe pas aanvragen. Waar kan ik een schadeoverzicht leaseverklaring vinden voor het afsluiten van een verzekering voor mijn privé auto? Via deze link kan je een schadeoverzicht aanvragen. Dit schadeoverzicht kan je overhandigen aan de verzekeringsmaatschappij als je een autoverzekering wilt afsluiten. Kan ik met mijn tankpas tolwegen betalen in het buitenland?
Tanken met de Fuel pass Boonstoppel Shell.
Handig om tussentijds uw kosten in te zien, fraudebeperking, zelf uw passen te beheren. Meld u bij een van onze tankstations en vraag hoe u in het bezit kunt komen van onze tankpas. Boonstoppel Shell, Zijde 450 Boskoop 0172-213152. Boonstoppel Shell, Juliana van Stolberglaan 1, Waddinxveen 0182-631857.
Een tankpas, hoe werkt het en is het iets voor jou? mensgoodlife.
Het is erg gemakkelijk en werkt bijna hetzelfde als het afrekenen met een bankpas. De magneetstrip zorgt ervoor dat je de betaling door middel van een makkelijke swipe-beweging kunt doen bij een betaalautomaat. Tijdens het afrekenen wordt gevraagd naar een bevestiging van de geregistreerde auto en is er de mogelijkheid om de kilometerstand van de auto op te geven. Dit kan erg handig zijn om de administratie helemaal compleet te maken. Meer voordelen van de tankpas? Een makkelijk overzicht van alle kosten op één plek, makkelijk BTW terugvragen en geen zakelijke kosten meer voor medewerkers. Dat scheelt een hoop tijd en ergernis! Waar werkt de pas? De ZZP MKB tankpas werkt bij alle tankstations in Nederland. Hierbij ben je dus niet beperkt bij de grotere merken als Shell en BP, maar kun je ook terecht bij bijvoorbeeld onbemande stations.

Contacteer ons