Resultaten voor welke tankpas kiezen

welke tankpas kiezen
Een tankpas aanvragen, hoe gaat dat eigenlijk?
Goedkoop tanken doe je bijvoorbeeld in Luxemburg, Bulgarije, Hongarije, Polen, Roemenië en Litouwen. Maar eigenlijk tank je in alle andere Europese landen voordeliger dan bij tankstations in Nederland. Je vraagt 'm' eenvoudig binnen 3 minuten aan. Heb je al een tankpas maar kun je nog niet tanken in Europa? Activeer Europa-tanken bij het vervangen of aanmaken van je pas in je Online Dashboard. Na drie werkdagen kan jij zorgeloos op weg naar het buitenland! De Europa-pas van MKB Brandstof werkt via het internationale betaalnetwerk van DKV waardoor je ook zonder gedoe in het buitenland betaalt. DKV rekent een opslag voor de tankbeurten in het buitenland welke varieert per brandstofsoort, tankstation en land.Bekijk hier wat de opslag van DKV is. Tanken met MKB Brandstof. gratis app met alle actuele pompprijzen bij elk station in Nederland. ideaal voor ondernemers om snel te zien waar je het voordeligst tankt. check eenvoudig waar je met de autopas in heel Europa terecht kan. Hoe vraag ik een Europese tankpas aan? Een tankpas aanvragen, hoe gaat dat eigenlijk?
Lokale tankpas Lokale tankpas Sommige zelfstandige pomphouders bieden een eigen zakelijke tankpas.
Shell biedt als grootste tankstation-keten van Nederland een tankpas. Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan Fleetcor. De Shell tankpas is te gebruiken op Shell tankstations en haar partner Esso. Gecombineerd levert dat een behoorlijke landelijke dekking op met ongeveer 650 tankstations. Bij tankstations met een wasstraat kun je ook wasbeurten afrekenen met de Shell tankpas. De meeste landelijke tankstatsion-ketens en oliemaatschappijen bieden een eigen tankpas aan. De grootste ketens hebben een eigen pagina. Lees hier meer over de voor- en nadelen van tankpassen van kleinere ketens. Met deze merk-tankpas kun je terecht bij 275 Total tankstations in Nederland. Je tankt daarnaast in de Benelux bij 1000 locaties. De Total tankpas biedt een zeer beperkt palet extra diensten naast tanken. De lage prijs van de tankpas is positief. Sommige zelfstandige pomphouders bieden een eigen zakelijke tankpas.
Partners van Shuttel Shuttel.
De bestuurder kan kiezen uit meer dan 4.000 tanksations in Nederland en voor de werkgever is het mogelijk het tanken langs de snelweg of het gebruik van speciale brandstoffen indien wenselijk uit te sluiten. Het gebruik van de wasstraat of het ondersteunen van een CO2 compensatie programma behoort ook tot de mogelijkheden. Lees meer over Travelcard. Elektrisch laden Algemeen. Wanneer de werknemer een elektrische of hybride auto gebruikt kan de auto geladen worden met Shuttel. Hiervoor krijgt de medewerker een laadsleutelhanger welke is gekoppeld aan de Shuttel kaart.
ZZP tankpas van Shell, geschikt voor Nederland of Europa FLEETCOR.
Beheer uw tankpas 24/7 online. MEER INFORMATIE OVER DE SHELL CARD. FLEETCOR houdt wereldwijd bedrijven draaiende. WIE WIJ ZIJN. Wij leiden de toekomst van commerciële betalingen met een cultuur van innovatie die ons er constant toe drijft om nieuwe en betere betalingsmethoden te creëren. WAT WIJ DOEN. Onze gespecialiseerde betalingsoplossingen helpen bedrijven om betalingen van brandstof, algemene kosten, tol en overnachtingskosten te controleren, vergemakkelijken en uit te voeren. WAAR WIJ ACTIEF ZIJN. Miljoenen mensen in meer dan 50 landen over de hele wereld gebruiken onze oplossingen voor hun betalingen. FLEETCOR in één oogopslag. $2,4, Miljard jaaromzet. 2.9 Miljard transacties per jaar. 800k zakelijke klanten.
Veelgestelde Vragen Myprivatefuelcard.
Hoeveel korting krijg ik bij Gulf en TinQ tankstations, die ik niet als favoriete tankstations heb gekozen? Wat gebeurt er als de lokale korting bij mijn favoriete tankstations hoger is dan de overeengekomen korting? Waar kan ik tanken met de tankpas? Hoelang ben ik verzekerd van hoge kortingen? Krijg ik ook korting op andere types brandstoffen, zoals Diesel, LPG of Euro 98? Zijn er kosten aan de tankpas verbonden? Hoe hoog is het tanklimiet? Kan ik de pincode zelf kiezen?
Privéauto en een zakelijke tankpas: het kan - Platform voor startende ondernemers Starten.nl.
Je krijgt dan een verzamelfactuur waar datum, tijd, plaats, aantal liters, soort brandstof én btw op staan. Een tankpas is dus helemaal fiscusproof. Bovendien zijn de kosten van zon tankpas vaak erg laag. Twitter Facebook LinkedIn WhatsApp. Terug naar overzicht. Een zakelijke hypotheek voor startende ondernemers: de kickstart van uw onderneming. Waar je op moet letten bij het starten van een bedrijf na COVID 19. Coronacrisis zet flinke rem op bedrijvigheid: minder starters en meer stoppers in stedelijke regios. De Kamer van Koophandel signaleert een flinke rem op de bedrijvigheid in het land. De verschillen tussen de regios zijn echter groot. De afname van de groei is het sterkst in de Randstad en andere stedelijke gebieden. Kabinet komt met nieuwe rechtsvorm voor ondernemers: de 'maatschappelijke' bv. Ondernemers die zich inzetten voor sociale doelen als energie, klimaat, arbeidsparticipatie, zorg, onderwijs en veiligheid, kunnen daarvoor binnenkort een aparte rechtsvorm kiezen: de maatschappelijke bv.
Locaties waar u de tankpas kunt gebruiken - Travelcard.
Tanken in Europa. U kunt er voor kiezen om de tankpas uit te breiden naar een Europese tankpas. Hiervoor werken wij samen met onze partner DKV waardoor er in Europa meer dan 45.000 locaties zijn waar u met de tankpas terecht kunt.
Tankpas ZZP en MKB - Eigen Onderneming Starten.
Opzeggen is altijd mogelijk! Hoe werkt het? De pas van Tankpas.nl is er voor ZZPers of MKBs. Hiermee kan bij ieder tankstation -van elk merk- in Nederland worden afgerekend. Daarnaast kan deze zelfs in Europa worden gebruikt, met de keuze uit maarliefst 45.000 tankstations! Doordat je zelf bepaalt waar je tankt, is het mogelijk te profiteren van de laagste brandstofprijzen. Voor €7,50, per maand excl. btw kun je de pas aanschaffen. Er hoeft geen borg te worden betaald! - Wanneer je een bon bent kwijtgeraakt kost dit al snel €15,00, aan btw om terug te vorderen, dus de pas is snel terugverdiend. - Met de locator app kun je alle tankstations in de buurt vinden, zo hoef je nooit meer om te rijden! - Heb je een elektrische of hybride auto? Ook dan is de ZZP tankpas geschikt. Overal in Nederland of België kan je auto in combinatie met een laad-sleutelhanger voor €2,75, extra makkelijk worden opgeladen. ZZP pas aanvragen. Denk je erover na om een pas aan te vragen? Naast de MKB brandstof pas kun je nog kiezen uit andere soorten.
Kies uw tankpas en tank voordeliger Tankpassen-Vergelijken.
Toevoegen aan vergelijking. Aankopen vloeistoffen lampen. Bijvullen van vloeistoffen. Bij voldoen extra borg maandelijkse incasso factuur. Automatische verwerking van de factuur in boekhoudpakketten. Niet voor transport bedrijven. Om een tankpas aan te vragen wordt u doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Toevoegen aan vergelijking. Shell Card Internationaal Single. Aankopen vloeistoffen lampen. Bijvullen van vloeistoffen. Mogelijk een borg vereist. Vaste kortingen binnen Nederland. Brandstof: €0.5 - bij Shell. Brandstof overig: €1,-, bij partners. Vraag offerte aan Vraag offerte aan. Toevoegen aan vergelijking. Shell Card Nationaal Single. Aankopen vloeistoffen lampen. Bijvullen van vloeistoffen. Mogelijk een borg vereist. Brandstof: €0.5 - bij Shell. Brandstof overig: €1,-, bij partners. Vraag offerte aan Vraag offerte aan. Toevoegen aan vergelijking. Welke tankpassen worden er vergeleken: Op dit moment zijn de volgende tankpassen opgenomen op deze website: MKB Brandstof, Shell, Tankpas, Travelcard. Wij zijn voornemens alle beschikbare tankpassen aan deze website toe te voegen. Bent u opzoek naar een tankpas, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Gebruik dan onze handige online tankpas vergelijker. Bekijk gemakkelijk en snel welke tankpas aanbieders het beste bij u passen. Door slim te kiezen voor een brandstofpas kunt u mogelijk kosten besparen.
Veelgestelde vragen TinQ.
Check dus snel of ook jouw favoriete TinQ tankstation meedoet! Heb ik een speciale tankpas nodig om te profiteren van TinQ MAX.KORTING? Nee, op de TinQ MAX.KORTING dagen is de actieprijs al verwerkt in de pompprijs die je aantreft bij jouw favoriete deelnemende locatie.
Welke tankpassen zijn er voor de ondernemers? De tankpas aanbieders.
Indien je privé betaald, of contant, dan is de btw simpelweg niet aftrekbaar en heeft het inloggen belastingdienst geen zin. In onze Kennisbank Zakelijk Rijden is alle informatie te vinden over de spelregels rondom aftrekposten en de belastingdienst. Wij hebben er bewust voor gekozen de universele tankpas en de merkgebonden tankpas met elkaar te vergelijken. Welke tankpassen zijn er voor de ondernemers? Hieronder een aantal tankpas aanbieders op een rij. Tankpas.nl van travelcard. 3 2.1 Alle autokosten op één factuur. 5 3.1 MKB-Brandstof: Wagenpark tot tien autos. Q8 Liberty tankcard van Q8 Kuwait Petroleum. 7 4.1 Q8 Liberty tankkaart: de enige van de tankpas aanbieders met gratis tankpas. 9 5.1 Total in Nederland. MoveMove pas van tankpas aanbieders MTc. 11 6.1 Vier zakelijke segmenten. 12 Welke tankpas aanbieders zijn er voor de ondernemers? Tankpas.nl van travelcard. De brandstofpas van Travelcard is een van de beste beoordeelde passen in de markt.

Contacteer ons