Zoeken naar wehkamp

wehkamp
wehkamp wehkampnl op Pinterest.
Wehkamp grijpt in: niet alles wordt meer gratis opgehaald RetailNews.
Volgens het FD gaat het niet goed met Wehkamp. De webwinkel kan bol.com en Zalando niet bijbenen. Wehkamp zou in maart het gebroken boekjaar eindigen met een operationeel verlies en tien procent minder omzet, waar andere onlinewarenhuizen alleen maar meer omzetten.
Wehkamp BV lid van Thuiswinkel.org.
De merkwaarden van wehkamp.nl actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken zijn leidend bij de keuzes die gemaakt worden in het assortiment, de services, de prijsstelling en de communicatie en komen in alle onderdelen van de winkelformule terug. RFS Holland Holding B.V.
Wehkamp kortingscode 750, korting in maart 2019. Logo. Pijltje. Pijltje.
Op zoek naar actuele Wehkamp korting? Bekijk het overzicht van maart 2019. Code Maak je bestelling 750, goedkoper met deze Wehkamp kortingscode. Meer details Minder details. Toegevoegd door een bezoeker. Bekijk de code. Deal Slaapkamerartikelen nu met wel 30% Wehkamp korting.
Wehkamp zoekt klantenservice medewerkers in Zwolle YoungCapital.
Voor onze opdrachtgever zijn wij voor Wehkamp in Zwolle op zoek naar klantenservice medewerkers m/v voor 20 tot 32 uur per week die flexibel zijn in te delen. Jij wordt hét aanspreekpunt voor klanten van Wehkamp! Jij gaat ze helpen met uiteenlopende zaken, zoals vragen over het bestel, lever en betaalproces van de producten die besteld zijn bij Wehkamp.
Bekijk de case van wehkamp Trivento. Bekijk de case van wehkamp Trivento.
Om dit te kunnen bereiken heeft wehkamp besloten een nieuw eCommerce platform te ontwikkelen waarbij al deze aspecten gerealiseerd worden. De eerste toepassing van dit platform heeft geresulteerd in een nieuwe webwinkel waarmee wehkamp zijn afzetgebied uitbreidt naar de Belgische markt.
Dit moet het nieuwe VD doen om Wehkamp, Zalando en Bol.com te verslaan.
Die plannen werd steeds uitgesteld, omdat de bestaande ICT van VD erg gammel bleek en omdat de ondernemers dachten dat de VD-klanten helemaal geen behoefte hadden aan een webshop. Ze konden immers al prima terecht bij Wehkamp, Zalando en Bol.com.
wehkamp Logistiek.
Wehkamp LSC Zwolle.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO is voor wehkamp erg belangrijk. De ambities reiken verder dan alleen werken aan een duurzaam online warenhuis. Zo kregen we bijvoorbeeld in 2012 als eerste online retailer de Lean Green Award, zetten we in ons online warenhuis een Fair Fashion Platform op, kunnen kopers van matrassen hun gebruikte matras retour sturen voor recycling en is er voor medewerkers een Green Lease beleid.

Contacteer ons