Resultaten voor shell tankpas zakelijk

shell tankpas zakelijk
Tankpas voor zakelijk Europa.
Goedkoop tanken doe je bijvoorbeeld in Luxemburg, Bulgarije, Hongarije, Polen, Roemenië en Litouwen. Maar eigenlijk tank je in alle andere Europese landen voordeliger dan bij tankstations in Nederland. Je vraagt 'm' eenvoudig binnen 3 minuten aan. Heb je al een tankpas maar kun je nog niet tanken in Europa? Activeer Europa-tanken bij het vervangen of aanmaken van je pas in je Online Dashboard. Na drie werkdagen kan jij zorgeloos op weg naar het buitenland! De Europa-pas van MKB Brandstof werkt via het internationale betaalnetwerk van DKV waardoor je ook zonder gedoe in het buitenland betaalt. DKV rekent een opslag voor de tankbeurten in het buitenland welke varieert per brandstofsoort, tankstation en land.Bekijk hier wat de opslag van DKV is. Tanken met MKB Brandstof. gratis app met alle actuele pompprijzen bij elk station in Nederland. ideaal voor ondernemers om snel te zien waar je het voordeligst tankt. check eenvoudig waar je met de autopas in heel Europa terecht kan. Hoe vraag ik een Europese tankpas aan? Een tankpas aanvragen, hoe gaat dat eigenlijk?
Tankpas Tankstation Shell Oostendorp Ommen.
Helaas laten veel ondernemers geld liggen als het gaat om de fiscale afhandeling van hun tankadministratie. De BTW is alléén aftrekbaar wanneer u betaalt met een zakelijk betaalmiddel. Onze tankpas biedt hiervoor een oplossing. Deze staat op naam van de onderneming en toont direct aan dat het om een zakelijke transactie gaat. Niet alleen geeft u zo een betaalmiddel mee waarmee slechts en alleen auto-gerelateerde kosten worden gemaakt, ook ontvangt u elke maand een verzamelfactuur met de juiste BTW-gegevens, waardoor de BTW zonder bon aftrekbaar is. 07:00: - 21:00: uur. 07:00: - 21:00: uur. 07:00: - 21:00: uur. 07:00: - 21:00: uur. 07:00: - 21:00: uur. 07:30: - 21:00: uur. 09:00: - 21:00: uur. Shell Oostendorp - Den Oordt 3 - 7731 CM Ommen - Tel: 0529 - 451512. Lees meer
shell tankpas zakelijk
Shell Tankpas Particulier - Vinden.
Shell Tankpas Zakelijk. Tankpas Aanvragen Particulier. Nationale Tankpas Particulier. Shell Tankpas Duitsland. Shell Tankpas Particulier Aanvragen. Shell Tankpas Aanvragen. Bp Tankpas Particulier. Tankpas Voor Particulier. Shell Tankpas Inloggen. Shell Card Tankpas Aanvragen Shell Nederland. Eén tankpas en één partner voor alle mobiliteitsoplossingen. Met meer dan 580 Shell stations in Nederland en 8.800 Shell stations in Europa heeft u altijd toegang tot kwaliteitsbrandstoffen, eten, drinken en voorzieningen voor uw chauffeurs. Tankpas: Shell tankpas MKB Tankpas.
Tankstation - Van Slooten Groep.
Wat verhuren we. Prive of zakelijk. Het Shell Tankstation Van Slooten is gelegen op de hoek Meep/Marsdiep te Urk, langs een doorgaande verbindingsweg tussen de Urkerweg en de Domineesweg. Buiten, onder een ruime overkapping, staan een negental elektronische pompen, waarmee u benzine, dieselolie en autogas kunt tanken. Ook is er een pomp beschikbaar waar men de goedkopere zogeheten witte gasolie kan tanken, geschikt voor heftrucks, landbouwvoertuigen en koelaggregaten. Bekend zijn onze scherpe prijzen maar natuurlijk staan wij ook garant voor de goede kwaliteit van de brandstoffen die we leveren. Buiten de ruime openingsuren van de shop, kan er gebruik gemaakt worden van een credit-card automaat. Er kan dus 24 uur per dag getankt worden. Bankpassen en de meest gebruikelijke creditcards worden door deze automaat geaccepteerd. Vanzelfsprekend hoort hier ook de Van Staveren tankpas bij.
Shell jaagt MKB klanten weg na Outsourcing - slagkracht-outsourcing.
Je administratie wordt voor je verzorgd en dat is handig voor MKBers en ZZPers. Er was een tijd dat deze passen praktisch gratis waren, maar vandaag de dag krijg je net als bij je bankpas kosten in rekening gebracht. Shell jaagt MKB klanten weg met zijn tankpas.
Home - Sakko Commercial.
Sakko Commercial BV is samen met OBOT BV - het eigen brandstof opslag depot - een onderdeel van Sakko Holding BV en is een zelfstandige oliehandel, gevestigd in Bergen op Zoom. In de afgelopen jaren heeft Sakko Commercial zich een prominente plaats verworven in de exploitatie van tankstations en de leverantie van brandstoffen smeermiddelen, en AdBlue aan tankstations en grootverbruikers in de sectoren industrie, transport, landbouw, garagebedrijvenen aannemerij.
Alle mobiliteit op één platform MultiTankcard. close. login. phone. icon-mail. piggy-bank. team. tandwiel. settings. succes. icon-arrow. icon-twitter. icon-facebook. alert. icon-acceptatie. icon-taxi. icon-wasstraat. icon-parking. icon-plug. icon-trein. i
MultiTankcard één platform. Reizen van A naar B moet gemakkelijk en slim zijn. Met gebruik van verschillende vormen van vervoer of een combinatie daarvan. Daarom biedt MultiTankcard een mobiliteitsnetwerk aan waarop alles samenkomt. Eén platform dat alle mobiliteit faciliteert: tanken, elektrisch laden, parkeren, autowassen, autovloeistoffen, OV, pechhulp entaxi. Met al het gebruik en alle kosten op één maandelijks overzicht. Tankstations en laadpunten in NL. Kies zelf uw vervoermiddel. Voor werkgever en werknemer. Gebruik en kosten op een rij. Aangesloten tankstations in Europa. Aangesloten tankstations in Europa. Wat anderen over ons zeggen. Prettig bedrijf met uitstekende support voor alle vragen. Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking! We werken al jaren succesvol en fijn samen aan het leveren van e-Mobility diensten voor onze gezamenlijke klanten. Productdeveloper bij Eneco eMobility. Samen met MultiTankcard kunnen wij onze klanten van relevante data voorzien, waar zij direct ook echt iets mee kunnen. Key Account Manager. MultiTankcard is een belangrijke schakel om onze mobiliteitsdiensten steeds verder uit te breiden. Thomas van Kessel. Directeur Broekhuis Lease. MoveMove is de tankpas voor ZZP MKB powered by MultiTankcard. Check de website en vraag direct je tankpas aan! Check de website Check de website Check de website. Werken bij MTc.
Tankpas Argos Tankstations.
zuiderzeestraatweg 24 N310. 8085 AE Doornspijk. Bekijk Route Toevoegen Verwijderen. TinQ Nieuw Amsterdam. vaart noordzijde 14. 7833 HA Nieuw Amsterdam. Bekijk Route Toevoegen Verwijderen. 3862 KB Nijkerk. Bekijk Route Toevoegen Verwijderen. 4702 KE Roosendaal. Bekijk Route Toevoegen Verwijderen. 4704 RM Roosendaal.
Zakelijke Tankpas Gratis Aanvragen Shell Wassenaar.
Daarnaast profiteer je van extra korting bij iedere tank of wasbeurt. De tankpas werkt alleen bij het tankstation van Shell Wassenaar. geven een laagste prijs garantie op de route N44/A44 van Den Haag. 12 cent korting per liter op benzine. 10 cent korting per liter op diesel. Alles overzichtelijk opéén factuur. Manage je wagenpark online. Tankpas gratis aanvragen. U kunt profiteren van nog meer voordeel met de combi tankpas waspas deal. Alle informatie over btw, autokosten en tankpassen. Op deze pagina lees je alle voordelen van een tankpas. Ook kom je te weten wat de fiscale spelregels zijn voor btw aftrek op zakelijke mobiliteit. Wist jij bijvoorbeeld dat je als ondernemer altijd btw-aftrek hebt op autokosten, zelfs als je auto prive-bezit is? Btw aftrekken alleen met zakelijk betaalmiddel. Omdat er in het verleden veel fraude is gepleegd met tanktransacties en tankbonnetjes, accepteert de fiscus alleen btw-aftrek op brandstof als dit is betaald met een zakelijk betaalmiddel. De Belastingdienst wil onomstotelijk aangetoond zien dat de betaling voor de brandstof door het bedrijf is gedaan. Dat kan alleen als de tankbeurt is betaald met een betaalmiddel van het bedrijf; een zakelijke betaalpas, creditcard of tankpas.
Fleet Tankpas voor bedrijven - Diesel Card Service.
Vind een station in uw buurt met e-route. Meer informatie over e-route. Met DCS tankt u bij meest van de volgende tankstations.: Waarom kiest u voor Diesel Card Service? Een groot nationaal en internationaal netwerk. Tanken in Nederland en Europa. Voertuig tracking telematica. Flexibele kortingen die de klant meebepaalt. Wat anderen zeggen over Diesel Card Service. Ik heb sinds een maand een tankpas en dat bevalt zeer goed.

Contacteer ons