Op zoek naar app?

app
NS International App.
Download hier de app! Gratis App voor iOS versie 8 of hoger. Gratis App voor Android versie 4 of hoger. Reizen en boeken. Reizen en boeken met de app. Met de app van NS International heeft u altijd de internationale routeplanner bij de hand.
albelli apps voor iPhone, iPad en Android.
Je kunt via de app alle albelli fotoproducten bestellen. Zo kun je de app gebruiken om een fotoboek of een kalender te maken, maar ook om fotoafdrukken mee te bestellen. Je mooiste foto hang je natuurlijk aan de muur als wanddecoratie.
Wat is app? SeniorWeb.
Een toepassing of programma. App is de afkorting van applicatie, deze afkorting wordt vooral met betrekking tot de tablet en smartphone gebruikt. App of applicatie houdt alle software in die op de computer, tablet of smartphone draait met uitzondering van het besturingssysteem.
Apps.
Prowise Presenter 10 is live! We vertellen je graag hoe jij aan de slag kunt met onze gratis onderwijssoftware. Je hebt de keuze uit apps voor iOS en Android of kunt gebruikmaken van de browserversie. Let op: alleen voor tablets.
App kan tonen of je iemand met coronavirus tegenkwam Bright.
De app zit nog in een vroeg prototype-stadium. Zo krijg je nu nog niet te zien of je het pad van een besmet persoon kruiste en kan je ook als besmet persoon nog niet aangeven of je wilt delen dat je besmet bent.
Over uw buurt Overheid.nl Over uw buurt app.
Over uw buurt Zó weet je ervan! Over uw buurt app. Via de Over uw buurt app kunt u snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is momenteel te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows.
Mobiele app Wikipedia.
zien graag native apps in hun stores, de kosten voor het ontwikkelen van meerdere apps zijn echter relatief hoog. Na de installatie kan de app geopend worden via een pictogram op het dashboard van het scherm. Vaste grafische elementen, zoals beeldmateriaal en navigatiestructuur, zijn al op de telefoon geïnstalleerd.
App Store Apple NL.
De redacteuren van de App Store stellen allerlei thematische lijsten samen met de meest interessante games en apps. Game en App van de dag. Elke dag opnieuw kiezen onze redacteuren één game en één app die je niet mag missen.
Android Planet Alles over apps voor je Android apparaten.
Op deze pagina vind je de nieuwste en beste apps voor je Android-toestel. Je wilt immers alle mogelijkheden van je smartphone of tablet benutten. Omdat het aanbod apps in Google Play zo groot is, hebben we een overzicht gemaakt met de beste Android-apps en must-haves die niet op je toestel mogen ontbreken.

Contacteer ons