Resultaten voor mkbtankpas

mkbtankpas
Tankpas ZZP en MKB - Eigen Onderneming Starten.
Daarnaast kan deze zelfs in Europa worden gebruikt, met de keuze uit maarliefst 45.000 tankstations! Doordat je zelf bepaalt waar je tankt, is het mogelijk te profiteren van de laagste brandstofprijzen. Voor €7,50, per maand excl. btw kun je de pas aanschaffen. Er hoeft geen borg te worden betaald! - Wanneer je een bon bent kwijtgeraakt kost dit al snel €15,00, aan btw om terug te vorderen, dus de pas is snel terugverdiend. - Met de locator app kun je alle tankstations in de buurt vinden, zo hoef je nooit meer om te rijden! - Heb je een elektrische of hybride auto? Ook dan is de ZZP tankpas geschikt. Overal in Nederland of België kan je auto in combinatie met een laad-sleutelhanger voor €2,75, extra makkelijk worden opgeladen. ZZP pas aanvragen. Denk je erover na om een pas aan te vragen? Naast de MKB brandstof pas kun je nog kiezen uit andere soorten. We hebben hieronder de handigste passen voor je op een rij gezet.: Voor grote bedrijven die bereid zijn meer te betalen voor extra gemak is de ANWB tankpas een goede optie.
mkbtankpas
MKB Brandstof eerste verzender die e-facturen via Simplerinvoicing stuurt met auto discovery Emerce.
Wanneer een klant van MKB Brandstof heeft aangegeven e-facturen via Simplerinvoicing te willen ontvangen, krijgt MKB Brandstof direct de benodigde gegevens om de e-factuur te versturen, zonder dat hierover met de klant contact hoeft te worden opgenomen. Dat scheelt veel handmatig werk en maakt het facturatieproces voor MKB Brandstof nog efficiënter.
reiniging riolering
Tankpas voor MKB ZZP Tankpas eerste 3 maanden 4,95, P/M.
Met de tankpas van Tankpas.nl kan je bij alle tankstations in Nederland terecht. Wil je profiteren van een korting op de brandstof? In Nederland zijn er ca. 2.000 onbemande tankstations waar je kan profiteren van pomppijzen die tussen de 10 en 15 cent per liter goedkoper zijn ten opzichte van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijzen. Wij maken voor jou inzichtelijk bij welke tankstations je de hoogste korting kunt krijgen en dus het goedkoopste kan tanken bij jou in de buurt. Onze stationlocator is beschikbaar voor je smartphone en geeft het prijsverschil tussen tankstations bij jou in de regio weer.
mkbtankpas
Tankpassen vergelijken MKB Brandstof Tankpas - Tankpassen vergelijken.
Een tankpas van MKB Brandstof geeft jou de mogelijkheid om te tanken bij ieder tankstation in Nederland, jouw auto te laten wassen bij ruim 1200 aangesloten carwash locaties en te parkeren bij meer dan 150 locaties van Q-Park en P1. En dat alles op één verzamelfactuur. Handig voor de drukke ondernemer. Tanken kan met de tankpas van MKB Brandstof door heel Nederland ook bij onbemande pompen, ze bieden een dekking van 99. Daarnaast worden ook kosten voor motorolie of een screenwash ondersteund door de tankpas van MKB Brandstof. De maandbijdrage voor een tankpas bij MKB Brandstof bedraagt €7,00. In dit bedrag zit iedere dienst die MKB Brandstof aanbiedt. Bijdrage per tankpas a €7,00., Borg per tankpas a €200,00., Totaal per tankpas €207,00., Bedrag per transactie. Met de App 'Carwash' met mkb brandstof zie je in een splitsecond de dichtstbijzijnde CarWash stations aangesloten bij MKB Brandstof, en dat zijn er behoorlijk wat.
Welke brandstofpas? MKB Brandstof toch wel duur? - Financiering - Higherlevel.
Moderator 7,3k, 24 1329. Ik heb alleen ervaring met de MKB brandstof pas, ben daar tevreden over, maar dat helpt jou niet verder. Bijkomend voordeel daarbij was, dat ik niet alleen een tankpas gratis heb, maar ook extra korting op de brandstof heb kunnen bedingen. Als je dus geen universele tankpas nodig hebt, is dat allicht ook een idee? Deze opmerking herinnert mij aan een waarschuwing, er zijn ook een aantal tankpassen die vooral korting beloven bij bepaalde benzinestations, probleem is echter dat zij de korting berekenen over de landelijke adviesprijs van de brandstof en niet op de prijs aan de pomp, en veel van de aangesloten stations verkopen al onder de landelijke adviesprijs waardoor het voordeel soms maar 1 cent is en in sommige gevallen zelfs duurder als de lokale pomp een actietarief heeft omdat hij in een prijzenslag ligt met andere stations in de regio. Link naar reactie. Geplaatst: 11 juli 2015. Geplaatst: 11 juli 2015. Moderator 7,7k, 146. Dat is inderdaad een punt. Zeker budget-pompen als tango of tinq, maar ook plaatselijke bp's, q8s, de haans en dergelijke zitten al gauw 10 cent onder de landelijke adviesprijzen.
Naheffing fiscus zonder tankpas voor werknemers Personeelsnet.
Veel ondernemers betalen het tanken contant, of laten hun medewerkers de brandstof privé voorschieten. Aan het eind van de maand leveren de ondernemers de benzinebonnetjes bij de administrateur in, en trekken vervolgens de betaalde BTW af. Daar lopen zij risico, want de Belastingdienst accepteert de BTW-aftrek alleen, als duidelijk is dat de brandstof rechtstreeks door het bedrijf is betaald. Een gewoon tankbonnetje is daarvoor onvoldoende bewijs, omdat daarop niet staat vermeld dat het bedrijf de afnemer was. Als bij controle blijkt dat er niet rechtstreeks is betaald, wordt alle BTW teruggevorderd. Dat gebeurt met terugwerkende kracht en inclusief boete. Naheffing 2618 euro. MKB Brandstof en De Zaak hebben de brandstofadministratie van 4782 bedrijven in kaart gebracht. Daaruit blijkt dat ruim 56 van de bedrijven met een eigen wagenpark een naheffing van de fiscus tegemoet kan zien, die per auto gemiddeld 2618 euro bedraagt. De kans op naheffing is reëel. Accountantsorganisaties en ondernemers melden dat de Belastingdienst een steeds grotere belangstelling toont voor de brandstof-btw. De onderzoekers hebben een eenvoudige oplossing voor het probleem. Niet meer contant afrekenen of medewerkers de tankbeurt privé laten voorschieten. Voortaan moeten medewerkers met een tankpas gaan betalen.
MKB brandstof - Luminant.
Met meetbare radio en outdoor campagnes groeit MKB Brandstof tot de grootste merk-onafhankelijke tankkaart. Dankzij slimme online campagnes worden prospects geconverteerd naar klanten. Marketing is meer dan alleen reclame. Omdat goede marketing begint bij de behoefte van de klant, worden ondertussen nieuwe diensten ontwikkeld. Waarvoor een nieuw platform in gebruik wordt genomen. Dankzij deze upgrade kunnen klanten er voor kiezen om, gekoppeld aan die handige tankpas, parkeeracties of de autowasstraat af te rekenen. En wordt er meteen een handige app gelanceerd waarmee je altijd het goedkoopste tankstation in de buurt kunt vinden.
Alle mobiliteit op één platform MultiTankcard. close. login. phone. icon-mail. piggy-bank. team. tandwiel. settings. succes. icon-arrow. icon-twitter. icon-facebook. alert. icon-acceptatie. icon-taxi. icon-wasstraat. icon-parking. icon-plug. icon-trein. i
Reizen van A naar B moet gemakkelijk en slim zijn. Met gebruik van verschillende vormen van vervoer of een combinatie daarvan. Daarom biedt MultiTankcard een mobiliteitsnetwerk aan waarop alles samenkomt. Eén platform dat alle mobiliteit faciliteert: tanken, elektrisch laden, parkeren, autowassen, autovloeistoffen, OV, pechhulp entaxi. Met al het gebruik en alle kosten op één maandelijks overzicht. Tankstations en laadpunten in NL. Kies zelf uw vervoermiddel. Voor werkgever en werknemer. Gebruik en kosten op een rij. Aangesloten tankstations in Europa. Aangesloten tankstations in Europa. Wat anderen over ons zeggen. Prettig bedrijf met uitstekende support voor alle vragen. Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking! We werken al jaren succesvol en fijn samen aan het leveren van e-Mobility diensten voor onze gezamenlijke klanten. Productdeveloper bij Eneco eMobility. Samen met MultiTankcard kunnen wij onze klanten van relevante data voorzien, waar zij direct ook echt iets mee kunnen. Key Account Manager. MultiTankcard is een belangrijke schakel om onze mobiliteitsdiensten steeds verder uit te breiden. Thomas van Kessel. Directeur Broekhuis Lease. MoveMove is de tankpas voor ZZP MKB powered by MultiTankcard.
MKB-Brandstof tankpassen ZZP Tankpas MKB Tankpas Tankpassen-Vergelijken.
Het is niet mogelijk om te tanken in het buitenland met de MKB-brandstof tankpas. Wat kunt u afrekenen met de MKB-Brandstof tankpas. U kunt brandstoffen en vloeistoffen afrekenen met de tankpas van MKB-brandstof. Aanvullende opties op de pas. U kunt met de MKB Brandstof tankpas ook wasbeurten en parkeertransacties afrekenen. Kortingen en andere voordelen. U betaalt met de MKB-Brandstof tankpas altijd de pompprijs. U kunt een prijsvoordeel behalen door te tanken bij de tankstations met de laagste prijzen. De tankpas is beveiligd met een pincode. U kunt de MKB tankpas online of telefonisch blokkeren. De pas is voorzien van een bestedingslimiet. Neemt u veel brandstof af dan is dit limiet te wijzigen. U ontvangt één keer in de maand een factuur. Deze informatie is verzameld van http://www.mkb-brandstof.nl: op 1 februari 2017. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze paginas. Pak uw voordeel met een Tankpas. Neem contact met ons op. Kies een kaart. Shell Card Internationaal Multi.

Contacteer ons