Meer resultaten voor vertalen

vertalen
ITV Hogeschool Vertalen.
Zo wordt er geoefend met teksten die je met behulp van een vertaaltool of vertaalmachine moet vertalen en die je van medestudenten na moeten kijken of reviseren. Het motto blijft onverkort je moet daadwerkelijk kunnen vertalen om een vertaling te beoordelen, waardoor klassiek vertaalonderwijs ook in het veranderende werkveld actueel blijft.
Hoe kan je tekst het beste online vertalen? Prgrmmr.
Hoewel specifieke jargon soms niet helemaal perfect wordt vertaald en je moet upgraden naar de Pro-versie om vertaalde documenten te kunnen aanpassen, is DeepL een zeer goede online vertaler. Een ander online vertaalprogramma is Reverso Translation. Met Reverso kan je natuurlijk gewoon tekst vertalen, maar je kan ook documenten vertalen. Hiervoor moet je dan alleen een account aanmaken. Maar dit is zo gedaan. Als je gebruikt maakt van de gratis versie kan je helaas maar maximaal documenten uploaden van 2.5 Mb, maar dat is genoeg voor de meeste documenten. Het vertalen duurt ongeveer 60 seconden. Na het vertalen blijkt dat je met een gratis account maar maximaal 2500 woorden kan vertalen. Maar deze vertaling kan je gewoon lezen in het Word-document dat je zelf hebt gemaakt. Hierdoor heb je nog steeds je eigen opmaak en in tegenstelling tot Google Translate en DeepL kan je wel gewoon jouw document nu weer opnieuw bewerken.
Translate vertalen from Dutch to English.
VertaalVerhaal.nl verhalen over vertalen.
Tot nu toe verschenen De hond van Rabelais door Hans van Pinxteren, Cervantes co door Barber van de Pol en Vertaalkunde versus vertaalwetenschap door Peter Verstegen papieren uitgaven en Krullen uit de werkplaats door Marko Fondse e-boek. Daarnaast bracht Bartho Kriek zijn Literair vertalen als herscheppende kunst bij ons onder.
Uw tekst vertalen in 3 stappen Vertaalbureau Livewords.
Binnen dit netwerk hebben wij voor elke taalcombinatie en elke specialistische branche de perfecte vertaler voor u klaar staan. Mocht u een tekst willen vertalen met specifieke eisen die niet wat meer aandacht nodig heeft. Neemt u dan gerust contact met ons op, dan regelen wij uw vertaling. U wilt uw tekst vertalen gericht op een specialistische branche.
Wat is de STRATO tipt: de beste vertaal-apps.
Dedicated Server Linux Eigen hardware met root-rechten voor veeleisende hosting. Dedicated Server Windows Merk-hardware met Administrator-toegang. Bestanden online opslaan automatisch back-uppen naar de Europese cloud. HiDrive Sla je bestanden op in de Europese cloud. HiDrive Business Veilig teamwork met je online harde schijf.
Bing Microsoft Translator Vertalen naar Nederlands.
Probeer de tekst nogmaals in te voeren of. Er is te veel tekst om in één keer te vertalen. Probeer minder in te voeren. Uw inzending wordt door een vertaler van Microsoft gebruikt om de kwaliteit van de vertaling te verbeteren.
Vertaalmachine.
Vertaler Online zinnen vertalen Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.

Contacteer ons