Main Page Sitemap

Zalando kortingscode 2019 belgie februari 2019

Shoppen bij Zalando heeft eigenlijk alleen maar voordelen, we raden je dan bij ook zeker aan om de webshop eens te bezoeken. Je kan het zo gek niet bedenken


Read more

Fietsleven kortingscode

Kortingscode fietsleven en speciale aanbiedingen 2019 - februari. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om deel te nemen. Gesponsorde links, voordeelbonnen fietsleven op dit moment.


Read more

Anwb korting bril

Om aan te kunnen vragen moet je anwb-lid zijn. Grijp je kans om de mooiste jassen, schoenen en tassen van bekende merken als Tommy Hilfiger, Nike en Michael Kors met


Read more

Kortingsbon koelkast eandis


kortingsbon koelkast eandis

1 kortingsbon van 150 euro per jaar. Magazine: Aanvraagformulier kortingsbon koelkast of wasmachine, eandis, save as template? Voorwaarden, de kortingbon geldt enkel voor de aankoop van een: Nieuwe wasmachine met label AAC of beter. Een koelkast gecombineerd met een vriesvak en een wasmachine met was-droogcombinatie komen ook in aanmerking. Voeg er een kopie bij van het attest dat bewijst dat je beschermde klant bent. De kortingsbon die in een bepaald jaar aangemaakt en uitgereikt wordt, geldt enkel voor aankoop van een toestel met factuurdatum in datzelfde jaar. Op kan je opzoeken bij welke handelaars je de kortingsbon kunt omruilen. Hoe aan Infrax bezorgen? U kunt de bon niet meer aanvragen of inruilen nadat u uw toestel hebt gekocht.

kortingsbon koelkast eandis

Onze publicaties bundelen tal van actuele informatie.
Je kunt ze downloaden in pdf-formaat.
Van sommige publicaties kun je ook gedrukte exemplaren aanvragen.
Aanvraagformulier kortingsbon koelkast of wasmachine, eandis.

Voor diepvriezers, droogkasten of andere elektrische toestellen geldt deze kortingsbon niet. Al de voorwaarden vind je terug op het aanvraagformulier. Toch raden we je aan om vooraf bij de handelaar te informeren of hij de kortingsbon van 150 euro aanvaardt! Beste klant, Omdat we de handen in elkaar slaan met Infrax zal deze website op 7 februari verdwijnen, maar uiteraard blijven onze diensten bestaan. Je krijgt de korting alleen als je eerst de kortingbon aanvraagt bij jouw netbeheerder. Nieuwe koelkast (met of zonder vriesvak) met het label A, A. Een kortingbon die je in 2016 aanvraagt, is dus geldig tot 31 december 2016. Geef die bon dan in de winkel af aan de kassa wanneer u het toestel koopt. De kortingsbon is strikt persoonlijk en wordt op naam van de aanvragende klant opgemaakt. De kortingbon kan gecombineerd worden met ecocheques, als de handelaar de kortingbonnen én ecocheques aanvaardt.


Sitemap