Main Page Sitemap

25 korting h&m nieuwsbrief

Copyright m 2019 - Disclaimer. Als je je aanmeldt voor H M Club ontvang je 10 korting in de winkel op op m en profiteer je altijd van gratis verzending


Read more

Kortingscode wok to go houten

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met paginas van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.


Read more

Rijksmuseum met korting anwb

Winterlandschap met schaatsers - Hendrik Avercamp. Prachtige schilderijen van Rembrandt, Vermeer, Steen en Hals, die zelfs als je niet zoveel met schilderkunst hebt heel indrukwekkend zijn. Bijzondere diersoorten, naast zeeleeuwen


Read more

Dierenpark born korting


dierenpark born korting

zij Actief, kBO Limburg ledenpas 25, jaarkaarthouders van Kasteelpark Born ontvangen op vertoon van hun jaarkaart korting bij onderstaande partners. Jaarkaarthouders ontvangen 2 euro korting op de Combitickets (Blotevoetenpad Entomopolis Vlinderkoepel). Breng ook een bezoek aan het Kriebelhuis, krijg kippenvel van de harige vogelspinnen en maak kennis met de grote leguanen.

Lieteberg, lieteberg is een van de toegangspoorten tot De Hoge Kempen. Kijk op de website van. In de grote doorloopvolière vliegen bontgekleurde papegaai-achtigen om je heen en in de grachten zwemmen vele zwanen, ganzen en eenden. Gesloten op 1e en 2e Kerstdag, Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag en Carnaval (zondag t/m dinsdag). Kasteelpark BornGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Met. Kinderen 2 t/m 12 : Euro 6,00 65 : Euro 6,00, gratis, leeftijd: 0 - 99 jaar, rolstoel vriendelijk:. Jaarkaarthouders ontvangen 50 korting op de entreeprijs.

Korting op uw bezoek aan. Omdat een bezoek aan, kasteelpark Born een plezier is voor jong en oud, kunnen opa en oma op zondag 24 maart met 5,- korting een jaarkaart kopen. Leuk park, gisteren ben ik er geweest met de kleinkinderen en die hebben zich heel goed geamuseerd. Ik kom er ook wel eens met een vriendin en dan.

Voor wie graag meer wil weten over het waterleven kan zich melden als jonge onderzoeker in de onderzoekshut 'De Wasjbear'. Dier en Park voor de deelnemende parken. De jeugd vermaakt zich uitstekend in de speeltuin 't Aepke terwijl de volwassenen genieten van een hapje en een drankje op het naastgelegen terras. Onderstaande acties zijn geldig in 2019: U ontvangt 15 korting op de entree, tenzij anders vermeld. In de wintermaanden op woensdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur. Kattevennen, in, kattevennen, de Genkse toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt het accent op de kosmos. Verspreid over Nederland kun je als jaarkaarthouder met korting een van de andere 14 parken bezoeken. De trompetzwanen begroeten iedere bezoeker met trompetgeschal en ook de nandoes en alpacas komen nieuwsgierig een kijkje nemen. Sluit je gratis aan korting zwemmen meerdal 2019 en ontdek Kasteelpark Born voor een onverslaanbare prijs.

Kasteelpark Born, Parkstad: Maar liefst 2 entreekaarten voor.
Kasteelpark Born : beleef een fantastische dag in én van de mooiste dierenparken van Nederland.
Kenmerken van, kasteelpark Born, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen ( 7 -14 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud.


Sitemap