Main Page Sitemap

Trailerplus korting

Opmerking, cijfer 5 (Perfect)4321 (Niet goed korting invullen, kortingscode gebruiken centreerwielen trailer 5 / 5, door: Anoniem,. Gebruik Trailerplus kortingscode neuswielen2017 en ontvang -5 korting op je bestelling bij Trailerplus.


Read more

Ah kortingskaart

Te verzilveren en geldig t/m Ideaal te combineren met een stedentrip binnen Nederland, een transfer naar het vliegveld of een bezoek aan familie/vrienden. Met het Dal Voordeel abonnement reist u


Read more

Makro kortingscode

Sale Altijd geldig, nog voordeliger shoppen bij, makro : vanaf 2016 is er volumekorting op bijna alles! Bekijk actie, niet gevonden wat je zocht? De aanbiedingen van makro voor meer


Read more

Korting ov kaart ouderen


korting ov kaart ouderen

vergroten en advertenties te tonen. Zie hieronder bij 'Overstappen'. Dalkorting, met Brabant Dalkorting reis je in de 'daluren' (buiten de spits) met maar liefst 40 korting. Met dit abonnemenr heeft u 40 procent korting in de daluren. Met het veel duurdere Altijdvoordeelabonnement (240 per jaar)heeft u ook recht op keuzedagen. Een persoonlijke OV-chipkaart is online te koop via de website van OV-chipkaart. Het enige voordeel van het Altijvoordeelurenabonnement is dat u naast 40 procent korting in de daluren ook 20 procent korting heeft in de spits maar 240 euro per jaar is meestal voor een senior die niet meer werkt aan de dure kant. Als je binnenkort 65 wordt, raden wij je aan om het product na je verjaardag aan te schaffen. Bijvoorbeeld u start met de trein en stapt onderweg over op een bus. Je hoeft hier niets voor te doen.

Inwoners uit Capelle aan den IJssel. Ga relaxed op pad met je OV-chipkaart en pak de bus!

Automatisch opladen, een OV-chipkaart moet u opwaarderen of opladen. Kijk op voor kortingsabonnementen voor de trein. U kunt dan elke in een periode van twee maanden een dag vrij reizen en daarboven een keer per jaar een dag naar keuze.

Anders krijg je de korting niet. . Dat wil zeggen dat u er een geldbedrag opzet. U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Via de buttons hieronder kunt u zien welke regeling voor welke Rotterdamse regio van toepassing. De kaart registreert dan dat u op pad gaat. Koop je dalkorting hier!


Sitemap